Pages

Najam Jedrenja U Hrvatskoj

Najam jedrilica Hrvatska :: Najam plovila Hrvatska


najam jedrenja u hrvatskoj - Najam jedrilica Hrvatska :: Najam plovila Hrvatska


plovidba Hrvatskom 2020, hrvatska jedrilica, jedreći hrvatsku vs grčku, hrvatsko jedrenje ultra, tjedan jedrenja u hrvatskoj, jedreći hrvatskom, jedrenje na hrvatskom jedrenje, jedrenje hrvatskom charter jedrilica, jedrenje u hrvatskoj, jedri hrvatska olimp, tjedan jedrenja u hrvatskoj 2028, jedrenje na hrvatskom 3 dana, jedriličarski praznici u Hrvatskoj 2028, jedriličarski praznici u Hrvatskoj 2024, najam jedrilice u hrvatskoj, ploveći iz Hrvatske do Grčke, tjedan jedrenja u hrvatskoj 2035, jedrenje Hrvatskom najbolje doba godine, jedreći Hrvatskom sa skiperom, jedreći od hrvatske do Italije,


Nisu dodatne usluge ili naknade za rezervaciju nas da vam napravimo personalizirani plan. Raznolikost geografije u Hrvatskoj jedan je od mnogih razloga koji trebali biste Hrvatsku smatrati svojim sljedećim odredištem. Hrvatska ima sjaj i glamur u svojoj kulturi, kao i određenu misteriju i mirnoću.



Vratite se i opustite se na brodu s neograničenim pićima, dok krstarenje otocima Koločep, Šipan i Lopud. Nakon preuzimanja iz vašeg hotela, vozite se do luke da biste se pridružili skiperu na dan. Uživajte u slobodno vrijeme za uživanje u slikovitim otočnim znamenitostima, uključujući kuće i crkve iz 15. stoljeća, čudesnu marinu i očaravajuće obalne staze zaklonjene smokvama i grmljem citrusa.


Kada stignete u Lopud, vodite se do čuvene plaže Sunj, poznate po bijelim pijescima i mirnim vodama - pogodno za osvježavajuće uživanje. Nije iznenađujuće da je i Dubrovnik bio glavni grad, sam po sebi, danas već izumrle Republike Ragusa. i bio je obogaćen gnoja, i tvrđave Lovrijenac, gdje se dogodio neuspjeli napad na Kraljevo spuštanje (Bitka na Crnoj vodi).


Na krstarenju povratak u Split zaustavit ćete se u Trogiru, poznatom mjestu UNESCO-ve svjetske baštine, gdje ćete imati cca. 1 sat slobodnog vremena. Plovite katamaranom do Hvara i Paklenih otoka. Zaustavite se za kupanje u kristalno čistoj vodi.





Opustite se pod zvjezdanim nebom i uživajte u prekrasnom pogledu na dubrovačke utvrde i krovove crvene pločice. To je romantično krstarenje večerom za zalazak sunca u Dubrovniku. Uživajte u panoramskom pogledu na Zelene otoke. Krstarit ćete svim 3 otoka Koločep, Lopud i Šipan , diveći se pogledima na Zelene otoke dok hodate otokom.




najam jedrenja u hrvatskoj - Najam jedrilica Hrvatska :: Najam plovila Hrvatska



https://tjedan-jedrenja-hrvatskoj.blogspot.com/
https://luksuzne-jedrilice-hrvatska.blogspot.com/
https://jedrenje-na-hrvatsk.blogspot.com/
https://jedrenje-hrvatska-zabava.blogspot.com/
https://hrvatsko-jedrenje-luksuz.blogspot.com/
https://hrvatska-jedrilica.blogspot.com/
https://yachtsailingcroatia.wordpress.com
https://sailingweekcroatia.wordpress.com


najam jedrenja u hrvatskoj, najam jedrilica u hrvatskoj, najam jedrilica hrvatska, , , ,

Sailing in Europe

Tjedan Jedrenja Hrvatskoj - CROATIA SAILING WEEK.. Online information about yacht croatia charter, yacht croatia holiday, yacht croatia ultra, yacht croatia may, yacht croatia sail, when is yacht week croatia, yacht week croatia 2017 dates, yacht week 2017 dates, yacht week croatia ultra, yacht week croatia reviews, sailboat vacation croatia

Tidak ada komentar:

Posting Komentar